sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Jäähyväiset blogille



pixabay.com


Viimeisen blogipostauksen aika on nyt. Neljän kuukauden bloggarin uramme on tullut päätökseen. Aloitimme kirjoittamisen tammikuun pakkasilla keväästä vain haaveillen. Nyt olemme jo pääsiäisen korvilla. Paljon on ehtinyt tapahtua. Sotekin meni ja kaatui omaan mahdottomuuteensa. Jännittävät ajat silti jatkuvat, sillä tänään on kauan odotettu vaalipäivä! Mitä uusi (parempi?) hallitus ja eduskunta tuovatkaan tullessaan sosiaalialan kentälle.

Vähän esimakua tulevaisuudesta saimme osallistumalla kuluneella viikolla sosiaalialan verkostopäiville. Verkostopäiville kokoontui sosiaalialan ammattikorkeakoulujen kouluttajia. Aiheena oli sosionomi tulevaisuuden osaajana. Blogin kirjoittaminen ajankohtaisista aiheista toimi hyvänä pohjustuksena verkostopäiville osallistumiseen.

pixabay.com

Omasta puolestamme haluamme kiittää teitä lukijoita hyvistä kommenteista! Ne herättivät kiinnostavaa keskustelua ajankohtaisista aiheista. Aiheina tammikuusta tähän päivään blogisamme on käyty keskustelua niin lasten käytöshäiriöistä, varhaiskasvatuksen tilanteesta, työssä jaksamisesta, väkivallan kohtaamisesta kuin taksiuudistuksestakin.

Ajankohtaisten asioiden seuraaminen jatkuu, vaikka blogi päättyykin tähän. Ihanaa kevään jatkoa, menkäähän vaaliuurnien kautta kotiin, mikäli ette sitä vielä ole tehneet!

pixabay.com
Terveisin KaPi, TaKo, SuPa, MeMi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäähyväiset blogille

pixabay.com Viimeisen blogipostauksen aika on nyt. Neljän kuukauden bloggarin uramme on tullut päätökseen. Aloitimme kirjoittamis...